#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimarts, 14 de maig del 2013

Flors pixelades.



Una tarda mandrosa i plujosa sempre és una invitació a jugar amb el color. Així, avui hem convidat les flors a entrar a casa per la finestra... o més ben dit, les hem convidat a instal·lar-se a la finestra. Hem escollit la temàtica floral perquè és primavera i és temps de flors a la ciutat. Hem utilitzat post-it d'una banda perquè ens hem inspirat en les guerres de post-it que tant ens agraden i, d'altra banda perquè és una manera d'acostar-nos a l'art efímer, així com ho és la pròpia exposició floral.

La invitació: post-it, cinta adhesiva i retoladors de vidre.

Els post-it són vistosos, i omplen la vista.

Els adhesius s'han de posar, i també s'han de reposicionar. Composar: fent i desfent, calculant, mesurant.

La primera flor de la Llum.

Amb el retolador, fent la tija de la flor.

Amb una mica de washi tape, embellint la flor.

Immersa en el procés creatiu.

Visió general del moment creatiu. Està relaxada, centrada i concentrada, però dins del fet creatiu també ha trobat un moment per al joc.

De moment ho hem deixat en aquest punt. Potser demà el reprendrem, o potser no. És el que tenen els processos creatius oberts i que es fan per el pur gaudi... 

És un joc, un divertiment pur. Un procés obert també a la resta del veïnat. Una amistosa declaració de principis o d'intencions. Una porta al diàleg i a la comunicació creativa. Restarem a l'espera d'alguna resposta.

Maig del 2013. Cinc anys.

8 comentaris:

Digues la teva!