#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dissabte, 2 de gener del 2016

Calendari 2016 personalitzable


Aquest 2016 tindrem un dia més, una oportunitat més per a créixer i gaudir.

Per part nostra, hem decidit que invertirem aquestes hores pintant i creant... quina millor manera d'invertir el temps que és un regal?

I que com ho farem? Doncs senzill, invertirem les 24 hores de regal en decorar el nostre calendari del 2016, això són un parell d'horetes per mes (en teoria, estic segura que en seràn més!).

He creat un petit calendari amb uns marges generosos en blanc per a dibuixar-los, pintar-los i acolorir-los... per tractar-lo amb cura, o maltractar-lo... això segons com el 2016 es vagi comportant... la idea és poder pintar al voltant dels dies que conformen el mes.

Anirem pintant les pàgines a mesura que estrenem mesos, així que en breu us mostrarem el nostre mes de gener... per part meva he decidit que la temàtica principal serà botànica tot i que estarà esquitxat de sorpreses, en Biel el vol fer carregat de monstres i la Llum d'animalons i de veterinaris.

Si voleu us el podeu descarregar complet de manera gratuïta, i si ho feu, si us el descarregueu i el personalitzeu ens encantarà que ens mostreu què hi poseu, com engalaneu les vostres pàgines! Podeu fer-ho emprant a les xarxes l'etiqueta #calendari2016onfire

Us suggereixo que l'imprimiu en paper gruixut, que el porteu a espiralar o que el foradeu amb una perforadora i que el pengeu (a l'estudi, al taller, a la sala d'estar, a l'habitació dels nens, a la cuina... on sigui!) utilitzant una carpeta d'anelles.

Si accepteu alguns suggeriments o necessiteu un xic d'inspiració...

- Podeu dibuixar o pintar allò que més us agradi: formes, colors, centrar-vos en explorar combinacions de colors, repetir patrons... no cal "saber" dibuixar o pintar per a fer-ho.

- Podeu escollir un tema i aprofundir en ell, cada mes una mica.

- Podeu anotar-hi records, escriure-hi anècdotes (actuals o passades)!

- Podeu enganxar-hi fotografies, entrades de concerts i espectacles,

- Podeu foradar-lo, retallar-lo, cosir-lo, embrutar-lo...

- Podeu enganxar-hi adhesius, papers i petits objectes que us trobeu...

- Podeu escriure-hi notes, lletres de cançons, poemes, o cites i frases que us inspirin!


EN AQUEST ENLLAÇ ET POTS DESCARREGAR EL CALENDARI MES A MES, FORMAT A4 EN PDF. EL CALENDARI DE TOTA LA VIDA, ARA FET PER TU!

EN AQUEST ENLLAÇ ET POTS DESCARREGAR EL CALENDARI ANY VISTA, MIDA A2 EN PDF. TÉ LA MIDA IDEAL PER A PENJAR-LO A LA PORTA DE LA NEVERA I TENIR-HO TOT CONTROLAT!

Què, us animeu? Prometo mostrar-vos el nostre mes de gener tant bon punt el tinguem a punt i penjat...

Feliç i creatiu 2016!

Gener del 2016. 

Si t'ha agradat aquesta entrada, potser t'agradarà...

Cent coses que pots fer molt millors que engegar el televisor.

{El quadern de l'avorriment} Busca i troba *amb descarregables gratuïts*.

El catàleg d'olors. Un busca i troba olfactiu.

El calendari sense festes 2016. - Viure en un conte.

2 comentaris:

  1. A casa, a part del google calendar, tenim un calendari a la cuina per a anotar el més important i sovint pintem els festius de colors i fem dibuixets a bolígraf de les principals activitats que fem, però els marges solen quedar intactes i mai hi ha prou espai per anotar tot el que volem. Sempre m'he plantejat guardar les pàgines però els acabo llençant. Potser fent-ho així, com vosaltres feu, amb plena consciència de calendari-agenda-artístic ho acabem guardant. És una bona idea i fer un calendari per cada membre de la família encara més. Els ho proposaré als petits.Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que a casa també sempre els acabem tirant, però potser d'aquesta manera, com bé dius, ens decidirem a guardar-los... nosaltres sempre hem tingut molta tendència a guardar les pàgines però les que hi ha imatges, les utilitzem per a fer collages... a veure si aconseguim fer quelcom diferent, aquesta vegada.
      Si us animeu, m'encantarà veure què en feu!
      Petons!!!

      Elimina

Digues la teva!