#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 24 de març del 2013

*viu intensament #viuintensament

L'altre dia llegint el bloc de la fantàstica Mare Jove i Moderna vaig connectar amb la sensació que tots i totes els que tenim fills hem pensat alguna vegada i que ella descriu tan bé en aquesta entrada al seu bloc: si em passa alguna cosa, el meu fill, la meva filla... Em recordarà? Sabrà qui sóc? Què penso? Què sento? Com l'estimo? Que fins i tot quan ja no hi sigui l'amor continuarà?

Jo també guardo una capsa de tresors de cada un dels meus fills, en ella hi ha objectes especials, algun escrit afectuós i visceral (a mà, han de conèixer la meva mala lletra així com jo he après a estimar la diguem-ne peculiar lletra de la meva mare i la (claríssima) lletra del meu pare...) però encara vull oferir-los més. Un únic consell que són tots els consells: VIU INTENSAMENT. És per això que he creat l'etiqueta #viuintensament (a instagram, tot i que també penjaré les imatges al facebook i al bloc), és un crit encoratjador, una declaració d'amor a la vida: una imatge amb una petita frase que no només sintetitzi la meva manera d'entendre l'educació, sinó també que resumeixi què és per a mi la vida i què em fa feliç... I espero poder mirar aquestes imatges acompanyada d'ells d'aquí a un munt d'anys!

Si voleu podeu sumar-vos a la iniciativa, etiquetar, compartir... per part meva l'estreno amb aquesta imatge i aquesta frase.



Aquest és un regal que els (i em) vull fer. Perquè com li diu la seva mare a en Cueta "L'amor és com les estrelles: mai no s'acaba".

4 comentaris:

  1. Ostres! nosaltres també tenim la capseta dels records: el primer xumet, les sabatetes de fil estrenades en néixer, el primer peluix... i la fotografia de la primera vegada que s'afaitava!!!
    Ara ja és gran i és molt emocionant obrir-la perquè no hi ha només objectes, és plena de sentiments!!!
    Besets
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha, això de la foto afeitant-se per primera vegada m'ha fet somriure, ja hi arribarem, ja... Jo com a mare romàntica segurament guardaré fins i tot la maquineta ;-D

      Elimina
  2. Nosaltres també tenim aquesta capseta de records, i a part, un diari que anem escrivint cada X mesos el pare i jo. I com a lema: "Carpe Diem". Molt bona idea la col.lecció de fotos. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de la capseta és fantàstic... A vegades a l'obrir-la m'assalta una nostàlgia... I la col·lecció suposo que és perquè jo sóc molt visual... És com un catàleg visual de petits plaers. Molts petons de vacances!

      Elimina

Digues la teva!