#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dissabte, 1 de desembre del 2012

Pintant amb roll-on.

Reutilitzar i pintar d'una manera diferent a la que estem habituats són dues de les coses que més ens agraden en aquesta casa. Hem guardat envasos buits de desodorant en roll-on, i els hem reutilitzat per a pintar. La idea és fàcil i senzilla de portar a terme.

Amb l'ajuda d'un cúter tallem una mica el plàstic de l'envàs de dalt a baix, el suficient per a poder treure la bola fent palanca.

Disposició dels materials: tres roll-ons i un raspallet amb dosificador.

Omplim els envasos amb pintura.

Hi afegim una mica d'aigua. Posem les boles, tapem i sasegem amb energia.

I llestos per a utilitzar!

Contra la superfície dura de la taula costava bastant que la bola girés, així que vaig posar un llençol vell a sota.

Així funciona molt millor.

Amb les dues mans. El raspall no deixava anar pintura, però ofereix altres possibilitats.

Felicitat.

I a mesura que el temps va avançant, hi van afegint materials...

... i estris.

Creació d'en Biel.

 
Pintura i boletes de colors.

M'encanta capturar els estadis intermitjos de les seves creacions.

Evolucionant cap al verd.

I ara la pintura ens mira.


Sovint, mentre els observo en ple procés creatiu (la cosa creativa, que en diria el gran Domènec Fita) em sento fascinada. Fascinada per com es recreen en el moment, en cada acció. Fascinada per com es prenen tot el temps que necessiten. Fascinada per com barregen els colors. Fascinada per com el procés són ells, per com ells són el procés, per com s'absorbeixen mútuament. Fascinada per com en gaudeixen, absorts en la immensitat del que fan. Sense aturador.

Novembre del 2012. Cinc anys.

2 comentaris:

  1. Ángela Felicidades por el trabajo que he visto aquí!!! No dudes que te visitaré de vez en cuando. Una idea interesante y divertida. La pondré en práctica. Estás invitada a mi aula de infantil, para mi el desarrollo de la creatividad y la imaginación, son prioritario. Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Hola Carmen! Muchas gracias por tu comentario, me alegro que te haya gustado! Una de mis prioridades es educar para y en la creatividad. No sabemos qué tipo de mundo deberán afrontar en el futuro, así que mi idea es que tengan recursos para afrontarlo, que sepan que las cosas no son blancas ni negras, y que puedan aplicarlo a todos los ámbitos de su vida.

    ResponElimina

Digues la teva!