#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimecres, 7 de novembre del 2012

La casa plena de mosques.

En aquesta entrada us vaig explicar que amb les mosques que vam recollir a la Plaça del Vi vam fer un magnífic collage, però que n'havíem fet més coses. Seguint un impuls, vaig anar al menjador i vaig desmuntar la pantalla de la làmpada del menjador, una pantalla reciclada que fa cosa d'un any lluïa un estampat de pastissets. Aquesta primavera necessitava fer alguns canvis a casa, i la làmpada en va ser un: en vaig arrancar el paper i va quedar un xic malmesa, així que amb paper de seda blanc la vaig restaurar i després la vaig "estampar" amb confetti groc i cola blanca, va guanyar amb el canvi. M'agradava, com estava, però vaig pensar que amb unes quantes mosques destacaria més, i els meus dos ajudants preferits es van mostrar molt il·lusionats en el projecte.

Primer cal treure la pols (ehem) i preparar-ho tot.

Aplicar la cola on ha d'anar el paper.
Posicionar, presionar.

Fixar.

Primer vaig posar-les descentrades, però finalment vaig retocar-ho abans no s'assequés.

Un raconet del menjador de casa. 

Detall.

M'hi sento a gust, amb aquestes làmpades i la suau llum que projecten. Són dues perquè comparteixen racó, i la idea de fer-les a conjunt ja va sorgir amb l'anterior canvi, és com si es complementéssin, donant-se sentit la una a l'altra.

Octubre del 2012.

6 comentaris:

  1. Uau!!!! Genial, ha quedat súper bé!!! i a més li dóna un toc gironí a tope! Felicitats per la teva creativitat i els ajudants tant trempats que tens! una forta abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. N'estic ben enamorada dels ajudants. Bé, i de la làmapada també. Però sobretot dels ajudants. És #orgullgironí. Ja ho pots ben dir!

      Elimina
  2. I love this!! My home needs so much 'upgrading', especially the kids' rooms. (And lots of dusting!) :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I'm always changing things at home maybe because I've moved about ten times. I need changes. I have good news): I've heard dust is a must this fall-winter... Yay!

      Elimina

Digues la teva!