#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net. Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimarts, 30 d’octubre de 2012

Panellets 2012

L'any passat ja vam fer panellets, ens agraden per molts motius, no només pel seu sabor. Aquest any hem variat lleugerament la recepta i ens ha agradat encara més que la de l'any passat. Hem substituït la patata per moniato, i n'hem fet de tres tipus.

RECEPTA DEL 2012.

100 gr. de moniato bullit
300 gr. de sucre morè 
500 gr. de farina d'ametlla
llimona, cacau en pols i pinyons
1 rovell d'ou dil·luït amb 6 gotes d'aigua per a pintar els panellets de pinyons

El procediment és el mateix que l'explicat en la recepta del 2011


i el resultat és aquest...


Tota la família els ha tastat, i la veritat és que tothom ha repetit.

Octubre del 2012. Quatre anys, gairebé cinc.

3 comentaris:

Digues la teva!