#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dissabte, 31 de març del 2012

Llums i ombres.

Fa un temps, el meu pare em va donar la seva vella taula de llum. És dissenyador gràfic, i durant molts anys va treballar amb ella, en jubilar-la me la va regalar: "Segur que en faràs alguna cosa!". Així que l'hem recuperat (l'haviem prestat temporalment) ens hem posat a jugar amb ella. Hem reutilitzat la farina de taronja (també val una mica de sorra, o farina) i diferents materials, i hem investigat: ombres i siluetes, opac i translúcid, eines i caminets.

Avui m'han enxampat preparant-los la sorpresa. Així que els he deixat començar "abans d'hora" i experimentar primer amb diferents estris. En Biel ha agafat palets de plàstic i fet un número 1 que ha acabat convertint en un rombe. Destaca la palleta, translúcida.

Hi hem afegit confetti, i han anat variant la composició. Quan l'interès ha començat a decaure...

... hem abocat la farina de taronja sobre la taula. Això sí, primerament hem pres la precaució de tapar les juntes amb una mica de cinta adhesiva i posar la taula dins una caixa gran perquè, com era d'esperar, fent caminets i escampant en cau molta de la taula!

Primer han treballat una bona estona només amb la farina, poc a poc hi han anat afegint materials i provant els rastres que hi deixaven diferents estris.

Farina i confetti: una pizza! Una bonica combinació de llums i ombres.

Afegir i treure, posar i reposicionar.

Mans i accions.

La Llum ens ha obsequiat amb un pastís d'aniversari!!!

I en Biel amb una composició tridimensional.

 
Després d'una bona estona en Biel ha tingut una idea.

I ha anat a buscar un paquet de mocadors. Un a un els ha anat treient i apilonant, alternant-los amb farina i confetti.

La Llum omplia i buidava... bé, o se li buidava sol!

Alternant capes.

Colors i ombres, un espectacle per a la vista.

Aspecte final de la composició. En veure's a través del paper les formes s'arrodoneixen, es suavitzen i els límits d'on comencen i acaben es confonen, la composició es torna suau i delicada.

La taula restarà uns dies més a l'habitació. Seguirem investigant les múltiples possibilitats creatives i de joc que ens ofereix.

Març del 2011. Quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!