#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

divendres, 9 de març del 2012

Tecnologia digital.

Els dits i les mans ens permeten fer moltes coses. Quan encara no tenim capacitat per a parlar (i també després), els dits assenyalen, mostren, demanen, exigeixen. Amb ells toquem, acariciem, palpem, escrivim, dibuixem, pintem, toquem instruments, teclegem, agafem i utilitzem... els hem de mimar i educar. I ens hem de divertir amb ells amb propostes com la d'avui. Avui primer pintarem i després dibuixarem... però ho farem jugant amb les empremtes dactilars.

Primer els vaig explicar que m'agradaria provar de treballar amb les empremtes: què és una empremta i com s'aconsegueix. Així els transmeto què m'agradaria fer però en cap moment els exigeixo que facin res en concret. Tinta, dits i paper.

Diferents tintes, diferents colors... diferents empremtes!

Aspecte del paper d'en Biel. Ha utilitzat els tampons per a estampar-los sobre el paper.

I l'aspecte de les mans de la Llum!

Amb la impressió del tampó en Biel ha fet un extraterrestre!

I ha unit diferents impressions per a fer-li el cos, els peus, les cames...

Mentrestant, la Llum va dibuixant personatgets.

Tampó i empremtes.

Un petit foraster...

Que ve acompanyat dels seus amics.

I l'acompanyant de l'extraterrestre...

Enmascarat!

I mentrestant, aquests s'ho miren...

... sota un sol (quadrat) de justícia.


Els dits deixen l'empremta i marquen el paper, pintant-lo abans de dibuixar-lo. En aquesta ocasió l'emplenament suggereix el dibuix, indica els punts per on passen les línies, on es dibuixen somriures i expressions amistoses.

Març del 2012. Quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!