#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dilluns, 20 d’octubre del 2014

Eufòria post-ikea. 3 maneres curioses de reutilitzar embalatges i instruccions.


Sóc molt fan d'Ikea. M'agrada la versatilitat i l'estètica dels seus mobles, i també els seus preus. Gaudeixo tremendament muntant mobles, hackejant-los i canviant-los de lloc. És el que jo anomeno "eufòria post-ikea". Empapada d'aquella sensació d'anar de pujada contínuament, aquella determinació a muntar a qualsevol hora (procurant no fer massa soroll), aquelles ganes de tirar-ho tot per la finestra i començar de nou. Aquest estiu vam fer alguns canvis a casa i, evidentment, va caure un viatge a Ikea. Amb les sobres dels embalatges i les instruccions van sorgir tres propostes creatives molt interessants, que són les que avui us vull presentar. Exceptuant la primera proposta, les altres dues van sorgir de manera espontània i per iniciativa dels nens.

I tot va passar després de muntar les cadires que vam comprar per a l'estudi...

1. instruccions + retoladors = acolorir les instruccions.






2. retoladors + caixes = creació d'escenaris de joc i petits universos. 


3. cartró + cinta adhesiva = construcció de figures tridimensionals, joc simbòlic. 












La tridimensionalitat és present en qualsevol de les tres propostes: en una es vesteix de perspectiva, en l'altre forma part de l'escenari i acull l'acció i en la tercera esdevé l'acció en si mateixa. I tot pel mateix preu. 

Juliol i agost del 2014. Sis anys i mig. 

Si us han agradat aquestes entrades no podeu deixar de llegir...





4 comentaris:

  1. Ei, Àngela! Una abraçada des de TresQuatreiCinc!
    Ikea forever, jajaja... et comprenc! ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha, Marta! Ja saps, les vacances no són vacances sense una visita a Ikea! Sé que és una passió compartida, però mai he sigut una persona gelosa! És més, compartit és encara millor! Una súper abraçada!

      Elimina
  2. Molt bé! Els embalatges d'ikea són tant bonics, els cartrons impecables i gegantins, les capsetes de cargols internes són precioses, les instruccions molt inspiradores i els cartrons resistents aguanten tant que són una delicia. Reciclar-ho tot i reutilitzar-ho imaginativament ens encanta. Ah, i a més de tot això, porten mobles a dins! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els cartrons IMPECABLES aquesta és la paraula. Tan nets. Tan purs i immaculats. Les capsetes, les instruccions... tot és un joc de seducció. Aix, sí. A més, els mobles són una passada, igual d'immaculats i versàtils que els seus embalatges. Una aposta segura!
      Una abraçada!

      Elimina

Digues la teva!