#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimecres, 12 de febrer de 2014

Deixa-ho sortir i *viu intensament.


6 comentaris:

 1. Uff, sembla un malson... que surti, que surti...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hahaha, la lectura que cadascú en faci serà ben curiosa de llegir, m'encanta! Doncs no et pensis, no… simplement, en Biel últimament té una forta tirada pel blanc i el negre i per fer dibuixos carregats de detalls, i amb parts molt minúscules, símbols. Solen ser invents i màquines amb utilitats concretes (ulls per a mirar, mans i ganxos per agafar coses…) i solen ser molt impactants, però un cop ell t'ho explica, totalment lògics i "innocents".
   Un petó ben gros!

   Elimina
 2. És ben cert que quan ho deixes sortir et sents millor, sigui el que sigui.
  El dibuix em recorda alguns dels esbossos de Dalí, tens a casa un artistàs!!!
  Bon cap de setmana!
  Carme

  ResponElimina
  Respostes
  1. És cert, i per això crec que és important recordar-ho, Carme.
   Hahaha, en Biel és un nen que gaudeix dibuixant i, curiosament, va atravessant el que es podrien considerar "etapes"… algunes de més fosques, d'altres més abstractes, plenes i absents de colors… un ventall curiós d'analitzar i catalogar, potser un dia li demanaré que m'ajudi a posar nom i a ordenar, i buscarem algunes "correspondències" amb moviments i artistes. Certament, sempre havia defensat que els nens exploren s'expressen, però els dibuixos d'en Biel porten un segell (i un missatge) personal molt marcat. Estarem atents.
   Bon cap de setmana (o el que en queda) i millor setmana!
   Un petó ben gros!

   Elimina
 3. A part de recordar a Dalí, recorda a Picasso, Miró, m'encanta

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que bé <3 saps que la teva opinió i la teva visió són molt importants per a nosaltres!

   Elimina

Digues la teva!