#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dijous, 25 d’octubre del 2012

Escrivint cartes.

Hi ha petites coses que avui en dia resulten gairebé romàntiques, com escriure una carta. Als quatre anys, escriure una carta és un exercici de valentia, no només per allò que s'explica en ella sinó sobretot quan es pren la decisió de redactar-la sense ajuda. La Llum i en Biel s'hi han aficionat, i a cada una d'elles s'hi aboquen i hi posen tots els seus sentits.

Encapçalament de la carta. Aquesta vegada, a qui va dirigida.

Cos de la carta: què s'explica.

En Biel hi va voler afegir una figura que havia retallat d'en Harry Potter (n'és molt fan, igual que la destinatària de la carta).

Sobre i destinatari.

Cal tancar el sobre.

En Biel segueix treballant en la seva carta.

I un cop la dóna per bona, plega el full.

Mentrestant, la Llum redacta una segona carta.

Es disculpa amb una bona amiga.

Plegant la carta.

En Biel ha escrit (o dibuixat) també una segona carta.

Fa uns mesos una amiga em va parlar de la lectura efectiva, que serveix per a estimular la comprensió lectora afegint una motivació extra a la lectura, es tracta de sopes de lletres, endevinalles senzilles, petits jocs de síl·labes... suposo que escriure cartes es podria arribar a considerar "escriptura efectiva".

Setembre del 2012. Quatre anys i mig.

3 comentaris:

  1. I didn't know you had a blog! Just saw it on Tinkersketch! So excited!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, dear! I think it's hilarious 'cause I didn't know you had a blog! Life is beautiful! Now you have a new supporter! Happiness!

      Elimina
  2. Segur que recordaran amb molt d'afecte aquestes primeres cartes. Jo guardo la primera postal que vaig rebre.

    ResponElimina

Digues la teva!