#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

divendres, 13 de gener del 2012

Jugant amb les estrelles.

Els humans admirem el cel. Admirem les estrelles, de sempre han fascinat a les persones de tot arreu i de tots els temps. Des de l'antiguitat, els humans hem unit algunes de les més brillants, dibuixant constel·lacions, ajudant-nos a orientar-nos en el cel i la terra, en un esforç per a preveure els moviments i les regles que regeixen en la inmensitat de l'univers.

Una de les primeres adquisicions de l'any ha sigut un planetari. Als nens els encanta. Ahir vam projectar-lo fixe sobre la paret, avui hem provat la rotació automàtica i els estels fugaços... Les imatges són poques, i fosques, però precioses.

És meravellós! Visca!

Projecció d'una de les diapositives. Aquesta és la que té dibuixades les constel·lacions.

Ells volien pintar a sobre, així que preveient-ho, ja havia posat un paper a la paret. En Biel va pensar que posar-hi uns gomets d'estrelles seria una bona idea.

Aquesta imatge la vaig buscar expressament per a ells, que són bessons. Però res d'horòscops, ells ho són de veritat.

 Dibuixant, creant, pensant. I passen coses meravelloses com aquesta.

La Llum dibuixant un drac... sobre la constel·lació del dragó.

El drac té una amiga, la princesa. I com que són bons amics, ella li ha deixat la corona.

Gener del 2012. Quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!