#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimecres, 30 de desembre del 2015

Escultura de festa.


Campanades i raïms.

Complements de festa, corones i lluentons.

Música, festa, amics i jocs.

Són alguns dels ingredients que converteixen la nit de cap d'any en una nit especial.

Ja fa un parell d'anys que vam incorporar els escurapipes a les nostres celebracions i he d'admetre que s'han convertit en imprescindibles... corones, ulleres, braçalets, collarets... i escultures festives.

Els escurapipes són una opció versàtil i entretinguda, que ofereix un munt de possibilitats creatives tant per a lluïr com per a regalar, són molt fàcils d'utilitzar i s'enganxen simplement cargolant-ne un al voltant de l'altre. Es poden combinar amb perles, amb granadura de plàstic o de fusta, amb cintes lluents, amb botons... però també serveixen per a jugar sobre una base que pot ser un colador o una peça de porexpan... les opcions són gairbé infinites.

La invitació és senzilla, només cal preparar una taula amb els materials disposats d'una manera atractiva i donar temps per a que els dits i els caps rumiin i treballin.

Les nostres escultures festives de filferro també s'han vist acompanyades de pinyes grosses i formoses en les que els nens hi van enganxar pompoms lluents, així que com podeu veure la taula resplandeix i espurneja carregada de llums i colors.
















Que el 2016 us atrapi feliços i enfeinats!

Desembre del 2014, Gener del 2015. Set anys.

Si t'ha agradat aquesta entrada, potser t'agradi...

Kit de Cap d'Any per a estrenar el 2014 d'una manera màgica!

· ales · DIY per a volar alt 

New Year's Eve Activities for Kids - Tinkerlab

Colander Sculpture - Tinkerlab

3D Foam and Pipe Cleaner Sculptures - Picklebums



2 comentaris:

  1. Quines escultures més divertides! La idea de combinar els escurapipes amb tot tipus de materials és molt interessant. Segur que ho posem en pràctica aviat perquè els escurapipes sols ja ens agraden i els portem sovint de viatge, però combinats han de ser molt millors. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que és un joc que dóna molt i molt de si, aquest és el tercer cap d'any que hi juguem i sempre és un èxit... a més cada any hi incorporem alguna sorpresa, i és una delícia!

      Elimina

Digues la teva!