Per a mi
el Nadal té quelcom
d'olor de terra,
d'olor d'avets, de molsa...
Vam renunciar als avets i a la molsa fa anys,
al finalitzar les festes tot era mort, va ser trist.
Així que hem decidit fer entrar l'olor a hivern
acompanyant el nostre arbre de Nadal.
Una olor suau.
Una olor dolça.
Una olor deliciosa.
Una olor silvestre.
Olor a natura i a hivern.
Rodelles de taronja, llimona i poma vesteixen el nostre arbre aquest any...
engalanades amb estrelles, fils daurats i boletes de fusta.
Vam tallar rodelles de fruita i les vam deixar assecar sobre els radiadors durant una setmana.
Després, les hem engalanat, vestit, brodat, enganxat...
Hem descobert que davant un punt de llum vesteixen la llum,
que l'omplen de matisos i de colors.
I ara llueixen amb orgull al nostre arbre de Nadal.
Aquest és el nostre arbre.
Un arbre que ens explica...
l'olor que fa la natura quan fa fred.
l'olor que fan les fruites a l'hivern.
l'olor que omple la cuina un dia de festa.
Desembre del 2015. Vuit anys.
Si t'ha agradat aquesta entrada, segur que t'agrada...
M'agrada molt, molt i molt!!! tant que aquesta tarda ens posarem a fer-ho!!!.
ResponEliminaGràcies per compartir!
Gràcies a tu, Núria!
EliminaEspero que us animeu a fer-ho i que us ho passeu en gran!
^ ^
Doncs és molt bona idea, us han quedat uns ornaments naturals preciosos i elegants! I deveu tenir la casa ben perfumada! Una forta abraçada. :)
ResponElimina