#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dilluns, 29 de desembre del 2014

· ales · diy per a volar alt



- What if I fall?
- Oh, but my darling... what if you fly?

Erin Hanson

Mai he sigut una persona especialment organitzada, sóc més aviat caòtica i desorganitzada, sóc impulsiva i em moc quan m'apreta l'adrenalina. També sóc un xic maldestre a l'hora de fer balanç i de marcar-me fites, però en favor meu diré que també sóc força tossuda i que cada any m'entesto en dedicar una estona a fer-ho. No puc negar que el 2014 va començar d'una manera una mica atropellada però ha anat millorant fins a convertir-se en un any especial i sorprenent.

Els meus propòsits per a l'any que estrenarem aviat podrien ser els mateixos que els anys anteriors, però aquesta vegada m'agradaria centrar-me en la gestió del temps. Ja us he dit que sóc desorganitzada, caòtica i impulsiva. Quan em trobo immersa en un procés creatiu sovint em costa gestionar el temps, i quan són els nens els que estan en ple procés, encara pitjor, perquè em sap greu tallar-los. Això fa que acabi creient que al dia li falten unes quantes hores (tot i que no acabo d'estar convençuda que no sigui així).

Doncs, per a atrapar-les totes, m'he fet unes petites ales. Amb elles, aniré volant, atraparé les hores que em manquen i (de passada) volaré alt fins a l'alçada dels meus somnis. També n'he fet per als nens (més ben dit, se les han fet ells...). El procés és senzill, ràpid i artesanal.


  · Materials:

· Plantilla d'ales.

· Goma eva també coneguda com a foamy (de colors, llisa, amb purpurina, arrugada...).

· Bolígraf, tisores i foradadora.

· Unes sabates de cordons per a lluir-les!





Us podeu descarregar la nostra plantilla de manera gratuïta en aquest enllaç en jpg o en aquest enllaç en pdf.

· Procediment:

· Crea un model en paper (o imprimeix-te la nostra plantilla), retalla'l i fes-hi els forats.

· Trasllada el model a la goma eva: ressegueix-lo, retalla'l i forada'l. Utilitza-la com a plantilla. Pots crear-ne dues o una de sola i utilitzar-la alternant les cares per a tenir el dret i el revés.

· Trasllada la plantilla a la goma eva amb l'ajuda d'un bolígraf, retalla i forada. Tingues present de fer-ho pel costat que tocarà la sabata i no es veurà.

· Decora al teu gust.

· Passa els cordons pels forats i ves a fardar d'ales!














I aquesta és la meva proposta per a tancar el 2014 i la meva fita per a estrenar el 2015. Volar alt. Recordeu fer-ho també vosaltres. Ens veiem allà dalt.

Desembre del 2014. Set anys.

4 comentaris:

  1. No tinc cap dubte que amb aquestes ales "volareu, volareu, volareu..." tant alt com diu la cançò de la pel.lícula Peter Pan! Molts petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. N'estic segura! Volarem, atraparem les hores, els somnis i encetarem el 2015 amb els peus lleugers!
      Un munt de petons!

      Elimina

Digues la teva!