#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dilluns, 29 de setembre del 2014

Cosint una fulla.


O dues, o tres, o... ha arribat la tardor. Els arbres es despullen i els terres de les ciutats es vesteixen. El verd dels arbres, que fa uns dies se'ns mostrava tendre, primer s'entristeix i després s'enrabia. I s'encén. I pinta la ciutat amb els colors ardents de la tardor. 

L'altre dia, passejant per un parc proper a casa vam trobar unes fulles de magnòlia a terra. Ens van semblar tan boniques i tan fortes que vàrem pensar que podíem recollir-les i fer-ne alguna cosa, així que vam provar de cosir-les per a fer-nos-les més nostres, i vam cosir aquelles fulles marrons i avellutades amb fils de llana i de macramé, fils plens de color, i vam convertir aquest acte en una espècie de ritus de pas, en una espècie de celebració del canvi d'estació.

















Les fulles seques es trenquen amb faciliat, així que si voleu provar de fer-ho us recomano utilitzar fulles fresques i recent recollides. Amb el fil les vàrem omplir de colors i formes, i amb la granadura les vam omplir de motius vistosos i alegres.

Setembre del 2014. Sis anys, gairebé set.

Si us ha agradat aquesta entrada no us podeu perdre...






6 comentaris:

  1. Molt bonica la idea: personalitzar els elements de la natura és una manera de viure més implicat amb l'entorn i els canvis de les estacions. Gràcies per enllaçar les nostres fulles perforades per a un collage de tardor. Molts petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens agrada fer-nos nostres les coses que corren per casa, utilitzar-les per a decorar els espais i després acomiadar-nos-en i desfer-nos d'elles, i gran part d'aquestes cosetes són tresors recollits en algun passeig per la ciutat o per algun entorn menys urbà. Els vostres collages s'ho valen! Molts petons!

      Elimina
  2. Precioso! Si mi filosofía es aprovechar los recursos naturales del entorno para jugar y crear... esta idea es para probar nosotros!! Me encanta: sencilla, cercana, bella, creativa, respetuosa... Una idea para darle valor a las pequeñas cosas que nos encontramos en el día a día, para observar y sacar el valor artístico que cada objeto encierra. Este otoño lo probamos seguro!! Gracias por compartirlo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La idea es sencilla y juguetona. Se trata de jugar un poco con el entorno, de recoger lo que nos ofrece y transformarlo, así de simple y así de fascinante. Estoy segura que si lo probáis os va a encantar, os vais a enganchar! Será por hojas! Gracias a ti por pasarte un ratito por aquí! <3

      Elimina
  3. Qué flipe!!, lo que no inventes... :)
    Además me gustan tus bodegones, te imagino colocándolo todo con mimo para la foto :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha, a mi me gusta coser cosas, aunque no tengo mucha idea de costura... la verdad es que me lo paso teta poniendo las cosas en su sitio, rebuscando y recopilando objetos... empieza a ser un vicio! Un abrazo!!!

      Elimina

Digues la teva!