#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

divendres, 20 de juny del 2014

· Cent coses que pots fer molt millors que engegar el televisor. ·

Pels petits de la casa, comencen les vacances! Quants dies plens d'emocions els esperen: amistats noves i retrobades, llocs coneguts i per conèixer, experiències per repetir i per descobrir... els sentits a punt per a omplir les hores de l'estiu! 
I enmig de tantes i tantes hores, la tele. Sóc de les que sempre tinc la sensació que els meus fills durant les vacances miren la tele més estona de la que m'agradaria. Si us passa com a mi, aquí teniu un cartellet amb cent propostes que us poden ajudar perquè són molt millors que mirar la tele o engegar les màquines.
I és que qui no vol saber quantes pigues té en el seu cos, escriure una cançó en un idioma inventat, fer una entrevista a algú de la família o amagar un tresor i fer un mapa per a trobar-lo?


Us el podeu descarregar en aquest enllaç tamany A3, i en aquest enllaç tamany A4.

La llista l'hem elaborat els nens i jo de manera conjunta, vam començar a elaborar-la per vacances de Setmana Santa!

Així que a gaudir de l'estiu! Bones vacances!

Més descarregables gratuïts...


Celebrem la caiguda de la primera dent pintant amb pasta de dents {+1 descarregable gratuït}.

Il·lustrant l'ABeCeDari. Segona part.

8 comentaris:

  1. Està molt bé! Així teniu ben bé una activitat diferent per cada dia de les vacances escolars. Podríeu imprimir-ho i amb un marcador anar ressaltant el que ja teniu fet. Molt bona idea preparar-la amb els nens! Bon estiu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En Biel és el primer que ha fet, calcular quants dies de vacances, què pot fer i quants dies en podria fer dues... Vam estar estar llargues estones apuntant, parlant, recordant els moments "més millors" de l'estiu passat... va ser bonic! La idea és imprimir-ho i posar-ho a prop de la tele... destija'm sort! Bon estiu també per a vosaltres!

      Elimina
  2. Muy pero que muy divertido! A mi me pasa igual con la tele. Es algo que procuro evitar a toda costa porque hay 100 y millones de cosas por hacer mucho más enriquecedoras que pasar todo el tiempo con la tele o cualquier tipo de dispositivo! Felicidades por vuestras 100 cosas para hacer durante las vacaciones. Yo ya me he bajado la lámina y mañana la imprimo para empezar a utilizarla!
    Y por cierto, al leerlas he recordado muchos momentos de mi niñez que me han encantado y que hoy en día aún está el reflejo de haberlo vivido e interiorizado!
    Buen verano para vosotros también y un abrazo!
    Yessica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esa es la idea, Yessica! Además de moderar el uso y disfrute de la tele, recordar los buenos momentos vividos, los aprendizajes... La tele y yo tenemos una relación de amor-odio... es cómo todo: con moderación, bien; en exceso... me supera!
      Deberás bajarte la lámina de nuevo, se me había colado una falta, vaya, que me he comido una letra! Ahora ya está arreglado y listo para imprimir!
      Un besazo, feliz verano y mejores vacaciones!

      Elimina
    2. Tal cual, todo en su justa medida debería de ser lo óptimo. Pero bueno, es nuestro trabajo como padres el ayudarles a graduarse y acompañarlos en el aprendizaje...
      Me bajo de nuevo la lámina; no te preocupes. estas cosas pasa cuando las cosas se hacen a mano ;)
      Y gracias por compartir estas ideas y reflexiones para llevar y adaptar a casa.
      Un beso y a disfrutar!!
      Yessica

      Elimina
    3. Pues tienes razón, y qué trabajo más molón!
      Gracias a ti por dedicar un ratito a divagar conmigo.
      Un besazo!

      Elimina
  3. ÉS una bona idea! J l'havia vist en forma de pot. M'explico. En un pot poses 100 paperets (o el que es vulguin) amb coses per fer que no siguin mirar la tele i quan arriba el moment de m'avorreixo, no sé què fer, engego la tele... es va al potet i s'agafa un paperet amb una activitat. Per altra banda, un altre truc perquè no mirin la tele, és treure-la... jeje a casa pràcticament només fem servir el PC o el DVD per mirar coses molt concretes com ara pelis o algun vídeo (normalment de tractors o camions de les escombraries), així evites els 'ditxós' zapping i el empassar-se qualsevol cosa que facin en aquell moment -tant pels grans com pels petits.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs això del pot és una proposta molt interessant, també! Desterrar la tele? Interessant idea,,, Una abraçada!

      Elimina

Digues la teva!