#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 18 de maig del 2014

#pedrafeliç floral


Durant els dies que ha durat temps de flors hem creat unes quantes pedres felices amb motius florals... i les hem repartit per diferents espais que acollien l'exposició.

Maig del 2014. 

Si us ha agradat aquesta entrada no oblideu visitar #pedrafeliç on us explico com podeu partitipar en aquest projecte amb un peu a l'art urbà, i veure com alguns blocs amics s'han sumat al projecte!

2 comentaris:

  1. Us ha quedat preciosa: trobo que heu tingut molt bon gust decorant-la així, combinant dibuixets petits, florals i ratlles. Nosaltres ja n'hem preparat una altra "remesa", però no són tant artístiques ni de lluny! Una abraçada floral i feliç.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El més important és que us ho passeu bé i que en gaudiu... i que qui les trobi també en pugui gaudir, i estic segura que serà així! Una abraçada!

      Elimina

Digues la teva!