#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 13 de maig del 2012

Diapositives a la taula de llum.

A la meva ciutat és temps de flors, tota la ciutat es vesteix de flors, de colors, d'olors. Durant gairebé deu dies patis i jardins s'obren al públic i s'engalanen, així com també els aparadors dels comerços. Si afinem la vista segur que també descobrirem algunes finestres i balcons. Hem visitat part de l'exposició amb els nens i he pensat que al llarg del que s'extengui l'exposcició intentaré treballar amb els nens el tema de les flors. Tinc la gran sort de disposar d'un assortiment generós de diapositives (cortesia del meu pare) de diferents temàtiques entre elles imatges preses per ell mateix i una extensa col·lecció . I entre elles... un munt de diapositives de flors. Així que avui hem jugat amb diapositives de flors a la taula de llum.

Composicions. Sobre la taula les diapositives mostren les seves imatges.

Flors.

Lupes, ulleres i un prisma. Eines a través de les quals observar, descobrir, comparar.

Recomposar.

Utilitzant una llanterna.

Posant una safata transparent a sobre es dibuixar sobre les diapositives. Sobre foli.

S'intueixen formes i colors. Patrons que pots seguir o no. Sobre paper vegetal.

Delícies visuals.

Vistes a la ciutat.

Han jugat una llarga estona amb  les diapositives, les han mirat i observat a través de diferents estris, des de diferents prismes. Les han utilitzat per a dibuixar, però contràriament al que jo esperava quan han dibuixat no s'han centrat en la part acolorida de la diapositiva sinó en la part opaca.

Maig del 2012. Quatre anys i mig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!