#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dijous, 12 d’abril del 2012

Un coet dins un drac.

He fet alguns petits canvis al bloc, i hi he afegit una imatge com a capçalera. Feta a mà, perquè m'agrada. Però, perfeccionista que és una, per a aconseguir-la en vaig fer i desfer un munt: dibuixar, copiar, calcar... Els nens pel mig i un munt de papers i dibuixos descartats que, finalment, van acabar a les seves mans. I en van fer el que van voler.

Treballant a la taula de llum en un paper amb un altre foli a sota. Es transparenten lletres i dibuixos. Es poden copiar i calcar.

Pintant naus. I dibuixant-ne de noves. Copiant lletres.

Coets retallats i enganxats. Estrelles que semblen necessitar una llar... i la troben.

Els coets són diferents, i fan curses espacials. Joc.

I un drac amistós que ho engoleix tot, però és un bonàs. La composció, la distribuició dels elements sobre el paper ha suggerit una forma, i la forma ha donat lloc a un personatge, a una història.

 
Aquest dibuix m'ha evocat les primeres pàgines d'"El Petit Príncep", amb la història sobre el dibuix de la serp que es va menjar un elefant.

També hi ha una mama somrient que ho observa tot :-D

Decorant coets. Alguns són dibuixats, d'altres són segells, a alguns els han fet una estela de foc. Porten adherits artil·lugis diversos i extensions als costats.

Calcar, copiar i pintar. Es pot dibuixar sobre papers que no siguin immaculadament blancs. Més enllà dels típics llibres per a acolorir, si els oferim imatges senzilles segurament esdevindran més que una font d'inspiració... directament, una provocació!

Abril del 2012. Quatre anys.

2 comentaris:

  1. Una entrada molt interessant!
    He fet un enllaç des del bloc Fer de Mestres utilitzant una imatge vostra. Si no et sembla bé m'ho comuniques i la retiro.
    http://ferdemestres.blogspot.com.es/2013/02/el-raco-de-la-llum.html
    Gràcies per compartir!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al contrari, encantada! Gràcies a tu per compartir les teves reflexions, l'entrada sobre la taula de llum és fantàstica.

      Elimina

Digues la teva!