#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 30 de setembre del 2012

TY


Perquè aquest bloc, que és un projecte modest, jove i escrit en pijama, esgarrapant-li hores a la son és finalista dels Premis Blocs Catalunya. Tots els blocs finalistes mereixem guanyar, d'això n'estic segura. Els de la categoria d'educació, malgrat compartir categoria sóm tots diferents, i tractem etapes diferents. Menció especial al bloc manetes i cosetes, que bull d'idees. Així que, molta sort a tots, que desitjar molta merda és de covards!

Un cop dit això, permeteu-me presentar-vos les joies de la corona. Ja us he dit en alguna ocasió que jo també sóc presumida, i m'he fet unes petites "joies" molt especials que m'acompanyaran al llarg de la vetllada d'aquesta nit.

Braçalet fet amb cordes de guitarra. -Carinyo, he canviat les cordes de la guitarra, te les he deixat sobre la taula, segur que en faràs alguna cosa. (Em coneix bé, portem més de 12 anys junts).

Enfilar i tancar amb unes "xafes"...

Unes peces "hama"...

Enfilar, tallar, aixafar...
 
Posar anelles i tanca.

Delicada, especial i amb un punt de romanticisme. La seva música m'ha fet companyia un munt d'hores... ara puc portar-les sempre amb mi.

Arrecades. Utilitzant retalls de corda.

Enfilar, doblegar...

Lluïr!

Agulla de pit. Sabeu que sóc una enamorada dels codis QR. Doncs aquesta vegada hi torno, però utilitzant perles hama. A veure si podeu endevinar a on us condueix, aquest.

Un treball delicat, precís i minuciós.

Independentment del que passi aquest vespre, em considero afortunada. Em considero guanyadora. Em considero afortunada perquè al costat d'una persona meravellosa he format una família i juntament amb els meus fills són l'eix de la meva vida. Em considero guanyadora perquè hi ha un grapat de persones que recolzen amb il·lusió i de manera gairebé incondicional el que fem, el que us explico en el bloc. Em considero afortunada i guanyadora perquè els meus fills són els primers entusiastes del que fem. Em considero afortunada per haver tingut bons i bones mestres al llarg de la meva vida, dins i fora del meu àmbit laboral: un munt de companys i companyes de qui he procurat aprendre tot el que m'han ofert. Perquè crec en un infant capaç i competent, ple de capacitats que el fan únic. Perquè he après a no ensenyar, sinó a donar eines per a que cada criatura construeixi els seus propis aprenentatges.

Setembre - octubre del 2012.

6 comentaris:

  1. Moltissima sort aquest vespre!
    Pero passi el que passi segueix inspirant-nos amb les teves entrades al bloc!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ja em considero guanyadora, així que no en tinguis cap dubte.

      Elimina
  2. Unes joies precioses, un post magnífic i un bloc brillant! I moltes gràcies per la menció especial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per tot! I ja vaig descobrir què li passava al QR, crec que ho he arreglat! Una abraçada gegant!

      Elimina
  3. "-Carinyo, he canviat les cordes de la guitarra, te les he deixat sobre la taula, segur que en faràs alguna cosa"
    Que ben apamadeta que et té... :)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són molts anys fent-nos companyia en aquesta aventura que és la vida... :-***

      Elimina

Digues la teva!