#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimarts, 27 de gener del 2015

· nines DIY · amb pinces i washi tape


Avui la idea que us vull presentar és molt senzilla: es tracta de convidar els nens a fer-se unes petites nines amb algunes pinces de la roba i una mica de washi tape. Només amb pinces, retoladors permanents i una mica de washi tape la creativitat es desborda i ho vesteix tot.

Un cop fetes les nines, per a jugar-hi vam treure una safata de petits tresors naturals i la resta... és màgia.
















La màgia de transformar un objecte quotidià no és la única motivació: pren rellevància la idea de crear un personatge des de zero, atribuint-li característiques úniques i pròpies, definint la seva identitat i la seva personalitat... i a aquesta màgia li hem d'afegir encara el valor quasi d'ídol que adquireix la figura en ésser creada des del plaer creatiu plàstic i per al plaer creatiu lúdic.

Gener del 2015. Set anys.

Si us ha agradat aquesta proposta no deixeu de visitar...




7 comentaris:

  1. Me encantan esas pinzas, me recuerdan a los bolillos de bordar, es como si escondieran una historia y vosotros la habéis encontrado, menudos personajes más lindos!, no me extraña que tengan mil historias que contar :)
    Un besazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Sí que tienen un aire a los bolillos, sí! Els boixets! Es bonito pensar que los rostros de los muñecos simplemente necesitaban ser desvelados... a los niños les encantó el proceso... y aún más jugar con ellos!
      Besazos!

      Elimina
  2. Gran idea. On es poden trobar aquestes pinces?

    ResponElimina
    Respostes
    1. ^ ^ es poden trobar a la secció de manualitats d'alguns basars i botigues especialitzades...

      Elimina
  3. unes nines precioses i plenes de creativitat. felicitats a l'artista
    Ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, pitavola! Als artistes, que tots hem creat i jugat!
      Petons!!!

      Elimina
  4. Són una preciositat! Apa que no fa temps que n'estic enamorada i amb whashi tape us han quedat fantàstiques! Saps què, que també m'agrada molt el vostre jardinet Zen XXL, segur que és un gran espai creatiu! Molts petons

    ResponElimina

Digues la teva!