#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

divendres, 21 d’agost del 2015

Créixer Creant. Pensament i acció creativa.


Després de la fantàstica acollida que va tenir l'hivern passat el curs "Créixer Creant: l'infant com a ésser creatiu" aquesta tardor tindrà lloc "Créixer Creant. Pensament i acció creativa", un curs més centrat en l'exploració del procés i el pensament creador i creatiu.

Créixer creant amb la voluntat d'explorar l'acció creativa però també el pensament que la sustenta, bé sigui el pensament infantil o adult.

Créixer creant per a explorar els mecanismes de la creativitat i la seva manera d'expandir-se i traduïr-se en una manera creativa d'afrontar la vida i la quotidianitat.

Créixer creant per a explorar estratègies i maneres d'explorar i explotar el pensament creatiu dins i fora de l'àmbit educatiu.

Créixer creant valent-se de diferents estris, eines i tècniques per a la creació i l'expressió plàstica amb un ull a l'estètica i l'altre a la poètica.

Créixer creant per a una ciutadania activa, oberta, creativa i compromesa.



Associació de Mestres Rosa Sensat.
Av. de les Drassanes, 3. 08001 Barcelona.
Durada: 9 hores distribuïdes en tres sessions amb periodicitat quinzenal.
Dissabtes 10, 24 d'octubre i 7 de novembre de 10 a 13 h.
Les inscripcions estan obertes. 
Més informació sobre el curs aquí i inscripcions aquí.

Trobareu més informació sobre cursos, xerrades, tallers i articles publicats en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!