#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

divendres, 2 de novembre del 2012

El collage de les mosques.

Que som gironins no és cap secret. I que a la nostra preciosa ciutat estem de festa, tampoc. Els nens ja comencen a ser grans i podem gaudir d'un ampli ventall de propostes aquestes fires, que han arribat carregades de pluges i fred. Així, al llarg d'aquests dies aprofitem i gaudim d'un munt de propostes fora de casa... el pregó de fires, l'engalanament de la ciutat, les mosques que cauen del cel a la plaça del Vi, el ball dels gegants, els sempre tan emocionants castells, les atraccions, titelles, concerts, barraques, tallers d'artesania, espectacles... però si el dia convida a quedar-se a casa també tenim un munt de propostes de tardor: panellets.

Una tarda grisa i freda qualsevol es va convertir en una tarda divertida quan vam decidir aprofitar les mosques recollides a la Plaça del Vi per a fer-ne (entre altres coses) un collage, que posa de manifest dues maneres d'expressar-se diferents.

 

Tot el paper és "de seda": per a decoupage, de colors i estampat, aigua amb cola, pinzells, tisores i un gran paper com a invitació.

La Llum aplica capes de paper i cola en abundància.

Retalla.

En Biel comença a creant una seriació.

Una disposició neta i creixent.

Sobreposant dins un ordre.

La Llum experimenta amb la tècnica: aboca un munt de confetti i amb paciència el va empapant de la solució d'aigua amb cola.

En Biel crea dos patrons que s'encreuen, la Llum una explosió de colors.

Mantenen una conversa animada.


Recollir mosques va resultar més entretingut que observar el ball dels gegants. Fer-ne quelcom encara resulta més atractiu per als nens, els agrada i dóna continuïtat a l'experiència, dóna sentit a les accions. I encara hi ha més, vam fer més coses amb les mosques. Però això ho explicarem en una altra ocasió. 

Octubre del 2012. Quatre anys, gairebé cinc.

2 comentaris:

  1. Quina activitat més xula!!!
    Em va agradar conèixe't personalment!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Bet! Bé, és que s'han d'aprofitar les coses, i espera a veure què més en vam fer, ens ho vam passar súper bé. A mi també em va agradar veure'us i poder-vos saludar! :-D

      Elimina

Digues la teva!