#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dissabte, 4 d’abril del 2015

circuits d'aigua · a l'estil animal ·


Aquest estiu vaig llançar-vos una invitació a jugar amb l'art efímer i el moviment: els circuits d'aigua. En aquesta ocasió, hem donat un petit tomb a la proposta i l'hem vestit d'animals!

Aprofitant les formes i els traçats de la pista de bàsquet hem fet i desfet animals i animalons, i els nens i servidora ens vam dedicar a explorar les seves possibilitats de joc: recórrer les línies marcades pedalant més fort, frenant...

Un peu a l'expressió. Un peu a l'art urbà. Un peu al joc motriu.











Crear, observar com les creacions canvien, s'esvaeixen i s'evaporen, i jugar a afegir-hi detalls, o esperar que desapareguin... jugar a resseguir els traçats, córrer, saltar, pedalar, impulsar-se... una proposta senzilla que recuperem amb l'arribada del bon temps.

Si us ha agradat aquesta proposta, no podeu deixar de llegir...

Reinventant els camins quotidians.

Descalços en l'art, el cos, el moviment.

Circuits d'aigua. Entre l'art efímer i el joc motriu.

El mètode sense pedals. + 1 proposta creativa de joc motriu.

Dibuixos amb aigua a terra. O la bellesa com a qualitat efímera.

4 comentaris:

  1. Quina idea més original !!! jo no recordo cap camp de bàsquet per a poder fer-ho però m'encantaria trobar-lo. a més a més permet treballar la relació espaial d'una manera molt especial.
    M' agrada molt la proposta!!

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. És, com bé dius, un recurs fàcil i que pot donar molt i molt de si... només cal estirar. I no passa res, perquè partint de zero sobre una superfície llisa, també pot ser realment motivador (i espectacular...).
      Petons!

      Elimina
  2. Trobo molt interessant pintar per a poder fer el circuit després, perquè t'obliga a pintar en dimensions gegantines i això fa que hagis de desplaçar-te constantment a veure com queda l'obra final des de diversos punts de vista per si has perdut la perspectiva. M'agrada l'exercici complet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho té tot: gran escala, efímer i canviant, moviment i desplaçament per a crear-lo i per a gaudir-lo... És una font inesgotable de possibilitats!
      Petons!

      Elimina

Digues la teva!