#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

diumenge, 22 de març del 2015

guix-a la ciutat


Perquè podem. Perquè volem. Perquè estem empatxats del gris. Perquè la publicitat no ens demana permís per a cantar-nos les virtuts de qualsevol producte, de qualsevol estereotip. Perquè és un joc. Perquè és art. Perquè és un regal. Perquè ens ho passem bé. Perquè els carrers són nostres. Perquè el que més m’agrada d’una ciutat és que estigui viva. Perquè el que més m’agrada d’una ciutat és que em parli. Perquè el que més m’agrada d’una ciutat és que els seus habitants em parlin. Perquè la ciutat ha d’esdevenir un canal per a la comunicació. Perquè vull una ciutat rebosant de llum, de color i d’art.





















Per tots aquests motius, quan sortim de casa per a explorar la nostra bonica ciutat procuro portar sempre guixos a sobre. 

 Maig del 2014. Gener - Març del 2015. Sis - set anys. 

Si us ha agradat aquesta proposta, no deixeu de visitar...





6 comentaris:

  1. Me gusta muchísimo cuando encuentro pintadas sobre el cemento de las calle de la ciudad, aunque no es muy habitual, vuestro vecinos tienen suerte con vosotros.
    Yo también suelo llevar tizas en el bolso, aunque a veces soy yo las que más las usa :)
    Un besote artistas

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi también me alegra el dia! Se me dibuja una sonrisa que ya no puedo borrarme de la cara... aunque debo reconocer que, igual que tú, disfruto yo tanto o más que ellos... Y eso es maravilloso! Besazos de colores!

      Elimina
  2. CLARO QUE SI! Yo también soy de las que llevo tizas en el bolso y la que reparto a todo aquel que se una a pintar el suelo. Porque también estamos cansados del gris, porque nos gusta expresarnos, porque nos gustan los lienzos grandes, interminables, para pintar, porque la creatividad no debe de tener límites: el objetivo lo tiene que es el de jugar y decorar un lugar que sin estas obras urbanas dejaría sin sonrisas en la cara a mucha gente!!!
    CLARO QUE SÍ!! En nuestra ciudad, muchas tardes son de color de TIZA!!
    Un beso grande!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Claro que sí! Las tizas son totalmente inofensivas pero muy muy muy poderosas! Tienen el poder de cambiar el paisaje, de alegrar el dia a alguien, de dar salida a las ideas y poner color a las emociones...
      Así que... a entizar la ciudad!
      Besazos de colores!

      Elimina
  3. I tant que ens agrada el guix! I ara que fa bon temps, que tremolin els terres asfaltats de les places i les voreres grises i avorrides! La primavera ho omple tot de colors! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Colors que vesteixen la llum de la primavera! I a gaudir del carrer!

      Elimina

Digues la teva!