#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dijous, 2 de maig del 2013

Creix sense por i *viu intensament.


6 comentaris:

  1. Oh! És la Llum? És la primera? :D que xuli!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Shiiiiiiiiiiiiiiiii! La primera denteta! Ella ben feliç, i jo ben impactada. Encara recordo lo mona que estava quan només en tenia dues...

      Elimina
  2. Quanta raó!
    Àngela, en el meu bloc Fer de Paper potser t'inspira la idea que t'anirà bé per aquestes ocasions.
    Nosaltres ho tenim a la capsa dels records i ara ja amb queixals del seny i tot! :D
    http://ferscrap.blogspot.com.es/2013/04/el-tresor-del-ratoli-perez.html
    Petonets per a l'esmoixinada!
    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, que bo això de guardar-hi els queixals del seny i tot! De fet, el dia que vam descobrir que se li movia vam anar a comprar una capseta de cartró i la va pintar (plena de colors i de cors) amb la idea de fer els intercanvis amb el Ratolinet Perez a través de la caixa (que jo penso reutilitzar com a caixeta de les dents). La idea és semblant, però la vostre és molt i molt xula! Potser ens animem a fer-la! Petons desdentegats!

      Elimina
  3. Genial! Al meu peque se li mou la primera denteta pero jo crec que és de tant insistir. Té unes ganes tremendes de que li caigui!!! Jejejeje
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur, Olga! A la Llum se li ha mogut gairebé un mes abans no li ha caigut (no sé si se i ha fet més llarg a ella o a mi...). Petons!

      Elimina

Digues la teva!