#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dilluns, 23 de juliol del 2012

Jugant amb imants.

Combinar materials diferents ajuda a crear noves connexions. No és la primera ocasió en què em proposo utilitzar objectes que no són estrictament joguines en el transcurs del joc o dins d'una proposta. I el motiu és que considero que estimula la creativitat perquè ens obliga a observar els objectes quotidians des d'un punt de vista totalment diferent, oferint-nos un munt de noves possibilitats. En aquesta ocasió combinem objectes de metall amb petites peces imantades.

Eines, monedes, cadenes i altres objectes metàl·lics disposats sobre una pissarra imantada i un contenidor de llauna ple de petitss imant.

I comencen les sorpreses: tres monedes que s'aguanten dretes i serveixen com a nansa.

Flors en segon pla.
 
Omplir.

Posar. Després d'un parell d'intents fallits vam analitzar-ho i vam arribar a la conclusió que per a que les rodes aguantéssin havia d'estar molt ple d'imants.

Girar.

Rodar i decorar.

Composar escenaris.

Disposar els materials, distribuïr-los i recollir els que cauen.

Substituïnt materials i creant escenes noves.

A dalt i a baix.

El cert és que crear un artefacte rodant els ha abstret i en certa manera ha eclipsat la proposta, però alhora ha esdevingut un focus d'atenció molt potent, ajudant-los a concentrar-se i a demanar ajuda quan l'han necessitat perquè les coses no sortien com ells esperaven.

Juliol del 2012. Quatre anys i mig.

Ens presentem a la 5a. Edició dels Premis Blocs Catalunya, i és que som optimistes de mena! En aquest enllaç us expliquem com podeu votar-nos a nosaltres... o a qui més us agradi. Gràcies!


3 comentaris:

Digues la teva!