#estemderetiro


Després de cinc anys d'activitat ininterrompuda hem fet una petita parada per a omplir els nostres pulmons d'aire fresc i net.
Aviat tornarem a donar guerra, no patiu. Mentrestant, podeu seguir-nos a les xarxes on (de tant en tant) ens deixem caure.

dimarts, 15 de novembre del 2011

Quatre anys i una festa.

Quatre anys. Un sospir. Avui fa quatre anys que van néixer els meus fills. Hem passat el dia tranquils. S'han llevat de bon humor. S'han acomiadat de mi per anar a l'escola amb tres anys i ens hem retrobat que ja en tenien quatre. Han repartit piruletes als companys de la classe, i enfilats en una cadira els han felicitat. Hem dinat junts, parlant, feliços. Hem berenat una coca de taronja i xocolata. Gràcies a la nostra estimada veïna han tingut un regal que suposava tot un repte: globus penjats d'un fil (i penjats d'una garlanda, és preciós). A més ella i la seva parella ja els van sorprendre amb un munt de coses que els van encantar aquest cap de setmana. A mitges amb els avis els hem regalat unes bicicletes. Han demanat sopar pizza al menjador veient una pel·lícula. Crec que és una manera bonica de passar el dia del teu aniversari. Un dia senzill però especial. Com ho és complir quatre anys. Dissabte i diumenge ho celebrarem. Vivim en un pis petit, així que hem de celebrar-ho "en petit comitè". Un dia amb els seus amiguets, un dia amb la família. La setmana passada, junts, vam preparar les invitacions a la festa. Són boniques i econòmiques, senzilles i ràpides de fer. Un autèntic DIY. Volia que hi hagués una mica de washi tape (que a casa s'ha posat molt de moda entre grans i petits). Es poden omplir els sobres amb confetti i causen un gran efecte!
 
 
La Llum es va dibuixar a si mateixa.

Les ulleres. Ja les ha integrat a la imatge que té d'ella mateixa.

Hi va enganxar confetti (d'aquell tan gros!).

Amb una mica de "washi tape" es va fer un vestit.

 
I les cames!

Va escriure el seu nom i hi va enganxar més confetti (ara floretes).

En Biel es va dibuixar a si mateix.

I també es va fer un vestit.

Ben enganxat.

També va enganxar confetti...

I va escriure el seu nom. Va proposar enganxar cinta adhesiva unint el confetti.

Quan vaig tornar de la cuina de deixa alguna cosa, ell havia trobat aquests adhesius blancs i rodons, i els havia enganxat. Així que junts vam "retocar" el de la Llum enganxant-li una floreta al vestit i cinta adhesiva entre les lletres... el vam retocar nosaltres amb consentiment d'ella. Crec que és important que sempre que es modifica alguna creació seva sigui amb el seu coneixement i consentiment. I aquest és el resultat final.

Part interior. El dibuix és "aprofitat", el washi tape queda apanyat, i el confetti és moníssim. En fer dues festes, cal deixar en blanc el dia i la hora i omplir-lo segons a qui vagi destinada.

Les fotocopiem... escriuen els noms, i amb unes blondes i més washi tape fem un sobre.

Detall.

Detall. M'encanta aquesta foto, les diferents textures dels papers són delicioses.
La família propera haurà descobert que s'ha quedat sense sobre! Vaig fer curt de blonda, i la confiança fa fàstic. Però prometo tornar a utilitzar aquest recurs!

Novembre del 2011. Tres anys, gairebé quatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!